Ετικέτες

, , , , , , ,


Γεννήθηκε στις Σέρρες στις 27 Απριλίου 1970.

Είναι έγγαμος με την Πίστη Κασιγιωργοπούλου, Πολιτικό Μηχανικό

Είναι απόφοιτος της Σχολής Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού.

Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και στο University of Leicester (UK), School of Management (Διοίκηση Επιχειρήσεων).

Υπήρξε Σύμβουλος Επικοινωνίας στη Βιομηχανία Επίπλων Γραφείου «DROMEAS» και στην Πολυεθνική Εταιρία Τηλεπικοινωνιών «Bell Atlantic Hellas ΑΕ»

Σήμερα, είναι Πρόεδρος και Διαχειριστής της εταιρίας Giga Hellas ΕΠΕ,Σύμβουλοι Marketing και της εταιρίας SpreeCo (EU) Ltd με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.

Υπήρξε Μέλος στο Δ.Σ. και Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Διαφημιστικών Εταιριών Βορ. Ελλάδος (ΕΕΔΕΒΕ).

Είναι Μέλος του British Knowledge Board of Management (UK) και Πρόεδρος Δ.Σ. του Ινστιτούτου Διεθνών Αναπτυξιακών και Στρατηγικών Μελετών (Ι.Δ.Α.Σ.ΜΕ), εκπρόσωπος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στον Τομέα του Εθελοντισμού.

Έχει δημοσιεύσει σειρά άρθρων σε Εφημερίδες, Περιοδικά και Κλαδικά έντυπα σε όλη την Ελλάδα.

Είναι ο Συγγραφέας των βιβλίων, «Οι Αναπτυξιακοί Νόμοι στην Ελλάδα» μία ανάλυση των αποτελεσμάτων όλων των Αναπτυξιακών Νόμων που υπήρξαν στην Ελλάδα και «48 Αναπτυξιακοί Νόμοι στον Κόσμο, Ζητούν Επενδυτή» μία παρουσίαση των ισχύων Επενδυτικών Κινήτρων στις Ανεπτυγμένες και στις Υπό Ανάπτυξη περιοχές του Πλανήτη.

Υπήρξε Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ανασυγκρότησης (Ε.ΣΥ.ΑΝ.) του ΠΑΣΟΚ στην ομάδα «Πολιτικές Θέσεις» και στην ομάδα «Αξιοποίησης της Διεθνούς Εμπειρίας».

Τον Μάϊο του 2008, ίδρυσε μαζί με άλλα Μέλη και Φίλους του ΠΑΣΟΚ, την πολιτική τάση του Κινήματος «Φιλελεύθεροι Σοσιαλιστές»

Ήταν Υποψήφιος για την Βουλευτική λίστα του ΠΑ.ΣΟ.Κ στο Νομό Σερρών, στις Εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου 2007 και της 4ης Οκτωβρίου 2009.

Στις Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010, συμμετείχε, στις διαδικασίες επιλογής του ΠΑΣΟΚ, ως Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Το 2011 αρνούμενος να συναινέσει στην Αντεθνική Πολιτική του Γεωρ. Παπανδρέου, παραιτείτε από Μέλος του Κινήματος.

Στις διπλές Εθνικές Εκλογές Μαϊου και Ιουνίου 2012, ήταν Υποψ. Βουλευτής Ν. Σερρών (συνεργαζόμενος) στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Αριστεράς, σύμφωνα με την πολιτική συμφωνία για εκλογική συνεργασία Δημ.Αρ και Ελεύθερων Πολιτών.

Για σύντομο διάστημα, υπήρξε Μέλος της Εθνικής Επιτροπής των Ελεύθερων Πολιτών ως Αρμόδιος Τομεάρχης Οικονομικών.

Τον Ιούνιο 2013, Ίδρυσε το Πολιτικό Κόμμα «Έλληνες Δημοκράτες» το οποίο και Επικύρωσε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.