Πριν αλέκτορ λαλήσει τρεις, η “Νέα Διακυβέρνηση” του “Μεσαίου Χώρου”, έδειξε σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει κάθε έναν Πολίτη που διαμαρτύρεται ειρηνικά μπροστά στο Ναό της Δημοκρατίας, τη Βουλή των Ελλήνων.

Έδειξε, πως το Δημοσιογραφικό Λειτούργημα , και δη του Φωτορεπόρτερ, -εν ώρα εργασίας- είναι αυτό του Ρουφιάνου, που στοχοποιεί στα μάτια της Κοινωνίας, τις Αστυνομικές Δυνάμεις γι’αυτό οι Δυνάμεις Πρόληψης, μετατρέπονται σε Δυνάμεις Καταστολής και χτυπούν με αγριότητα κάθε έναν που νομίζουν πως θα τους “δημιουργήσει” προβλήματα στο μέλλον.

Έδειξε, πως το Βουλευτικό Αξίωμα, δεν έχει καμία απολύτως αξία μπροστά τους και για αυτό το λόγο, προπηλακίζουν Βουλευτή ακόμα και όταν αυτός, τους αποκαλύπτει την Ιδιότητά του.

Δυστυχώς, ο σάκος του μποξ, δεν είστε εσείς Κύριε Υπουργέ της Δημοσίας Τάξεως, Κύριε Πολύδωρα, είναι ο Ελληνικός Λαός, που βλέπει καθημερινά, το αλήστου μνήμης Κράτος της Δεξιάς να ζωντανεύει και να ζει καθημερινά στο πετσί του, τον Χωροφύλακα που πρώτα χτυπούσε και μετά ρωτούσε.

Εκφράζω, την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή μου, στον συνάδελφο Φωτορεπόρτερ, στον Σύντροφο και κυρίως Φίλο, Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Σερρών Κύριο Άρη Μουσιώνη για την αυτονόητη ενέργειά του.

Advertisements