Ετικέτες


Με ιδιαίτερη έκπληξη παρακολουθήσαμε δήλωση στελέχους του ΠΑΣΟΚ, σε τηλεοπτικό σταθμό των Σερρών, στις 20 Ιουλίου 2011, η οποία ήταν εκτός τόπου και χρόνου.

Προς ενημέρωση λοιπόν των Πολιτών αλλά και των ιδίων, σας θυμίζουμε τα εξής:
1. Ο Πρόεδρός μας κ. Γιάννης Δημαράς, καθώς επίσης και ο Κοινοβουλευτικός μας εκπρόσωπος, κος Βασίλης Οικονόμου, είναι αυτοί που Αρνήθηκαν την ψήφο τους στο Μνημόνιο, πράξη για την οποία παρατύπως ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος, σταμάτησε τη διαδικασία της ψηφοφορίας προκειμένου να ανακοινώσει προς το Σώμα, την Εντολή του κου Πρωθυπουργού για την αποπομπή τους από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.
2. Είναι αυτοί που Αρνήθηκαν να ψηφίσουν τον Εργασιακό και τον Ασφαλιστικό Νόμο, καταγγέλοντας παράλληλα πως οι Νόμοι αυτοί, φέρνουν την Ελλάδα πολλά χρόνια πίσω και επιβάλλουν καθεστώς εργασιακού Μεσαίωνα,
3. Είναι αυτοί που Αρνήθηκαν να ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο καθώς επίσης και τον Εφαρμοστικό Νόμο -σε αντίθεση με κάποια άλλα “επαναστατημένα” παλληκάρια- ο οποίος με τα διάφορα Άρθρα του σπάει ΔΕΚΟ Ζωτικού ενδιαφέροντος, όπως τα Αμυντικά Συστήματα, σε κομμάτια και τα ξεπουλά με συνοπτικές διαδικασίες προς χάριν -υποτίθεται- της μείωσης του Δημοσίου χρέους.