Δήμαρχος Βισαλτίας Συνάντηση με τον Δήμαρχο Βισαλτίας, κ.Δημήτρη Καλαϊτζή, πραγματοποίησε την Πέμπτη 19/4/2012, ο συνεργαζόμενος με τη Δημοκρατική Αριστερά, υποψ. Βουλευτής Σερρών, κ. Αντώνης Κωνσταντίνου.

Ο κος Καλαϊτζής, ενημέρωσε τον υποψ. Βουλευτή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Βισαλτίας –κυρίως για την έλλειψη οικονομικών πόρων- καθώς επίσης και για τη μη ολοκλήρωση του Σχεδίου “Καλλικράτης”.

 

Από την πλευρά του ο κος Κωνσταντίνου, τόνισε πως υπάρχει πλέον ανάγκη για δημιουργία Μέσο-Μακροπρόθεσμου σχεδιασμού 25ετούς διάρκειας, όπου θα είναι δεσμευτικός, στο μεγαλύτερο βαθμό του, στην εφαρμογή του από τις επερχόμενες Δημοτικές διοικήσεις.

Πριν της συνάντησης με τον Δήμαρχο Βισαλτίας, ο κος Κωνσταντίνου είχε μία σύντομη συνάντηση με τον Διοικητή του ΑΤ Νιγρίτας, Αστυνόμο Α’ κ. Γιάννη Καραμανλή.

Ο κος Διοικητής ενημέρωσε εκτενώς για τα θέματα της αρμοδιότητάς του, τονίζοντας ιδιαιτέρως, το πρόβλημα της μειωμένης δύναμης ανδρών του ΑΤ και του μεγάλου γεωγραφικού χώρου όπου έχει δικαιοδοσία.