0136  Φίλες και Φίλοι, Συντρόφισσες και Σύντροφοι,

Η σημερινή ημέρα, η 20η του Γενάρη, είναι μία σημαντική ημερομηνία, όχι μόνο γιατί αφορά εν τοις πράγμασι, την ίδρυση των Ελευθέρων Πολιτών, ως Πολιτικού Οργανισμού, αλλά γιατί σηματοδοτεί, την αφετηρία νέων Αγώνων, για την απαλλαγή της Ελλάδος από τους Οικονομικούς Εγκληματίες που πραγματικά δυναστεύουν την Πατρίδα μας.
Σηματοδοτεί, την αφετηρία Αγώνων, για μία Ελλάδα Εθνικά Υπερήφανη, Αξιόπιστη συνομιλήτρια, όλων των Κρατών και όχι μόνο των Δανειστών.
Σηματοδοτεί όμως, και τα όρια που εμείς οι Έλληνες βάζαμε στο παρελθόν, από την εποχή του Βασιλιά Λεωνίδα, με το “Μολών Λαβέ” μέχρι το “Όχι” του αείμνηστου Προέδρου της Κύπρου Τάσσου Παπαδόπουλου, γιατί Ελλάδα και Κύπρος, είναι ένας χώρος, ένα Σώμα, μία Ψυχή.
Ψυχή Κυπριακή, Ψυχή Ελληνική και αυτή η ψυχή, θέτει τα νέα όρια, σε όλους τους Ευρωπαίους και Υπέρ-Ατλαντικούς “φίλους” και “συμμάχους” που ορέγονται πλούτη από μία περιοχή που ανέκαθεν ήταν περιοχή επώασης και ανάπτυξης, κάθε τι καλού και αγαθού, μίας περιοχής ανάπτυξης του πολιτισμού.

Συντρόφισσες και Σύντροφοι,
Δυστυχώς, οι μέρες που ζούμε, δεν είναι απλά πονηρές, είναι θλιβερές, είναι μέρες, όπου όλοι μας, καθημερινά ζούμε ιστορίες του παραλόγου και καλούμεθα, να αντιμετωπίσουμε, όχι μόνο το θεριό της Ελληνικής γραφειοκρατίας, όχι μόνο αμφιλεγόμενους Νόμους που σε πολλές περιπτώσεις καταπατούν το Κοινό περί Δικαίου αίσθημα, αλλά κυρίως, προσπαθούν να φυτέψουν τον Φόβο στη Ψυχή των Ελλήνων.
Η Ελληνική Κοινωνία γνωρίζει, γνωρίζει και αναγνωρίζει τα λάθη του παρελθόντος και σταδιακά εξαγνίζετε.
Θέλω να πιστεύω, πως περάσαμε την κορύφωση του δράματος και οδεύουμε προς το τέλος, την εξιλέωση, το ξέπλυμα των ενοχών μας, γιατί η Ελληνική Κοινωνία αυτή την περίοδο, ξεπλένει τις ενοχές της, ενοχές που κράτησαν 60 χρόνια και ανδρώσανε ένα φαύλο γραφειοκρατικό και κομματικό σύστημα.

Προεκλογικά, στις εκλογές Μαϊου-Ιουνίου 2012, είχα την Τιμή, να εκπροσωπήσω το Κόμμα μας, τους Ελεύθερους Πολίτες, ως υποψήφιος Βουλευτής, στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Αριστεράς στις Σέρρες, λέγαμε λοιπόν τότε, πως θα αγωνισθούμε, προκειμένου να κρατήσουμε την Κοινωνία Όρθια, δυστυχώς όμως, “…πριν αλέκτωρ φωνήσαι..”, οι συνοδοιπόροι μας, της Δημ. Αρ., δέχτηκαν να γίνουν το Τρίτο Μέλος μίας Κυβέρνησης ενδοτικής, χωρίς στόχους, χωρίς όραμα, χωρίς πυξίδα.
Μίας Κυβέρνησης, που υπηρετεί όχι τον Λαό της, αλλά κάθε λογής Υπέρ-Εθνική λογική και πρακτική, Μίας Κυβέρνησης, που υπηρετεί, ακόμη και τώρα, πάσης φύσεως  νταλαβεριτζήδες.

Εμείς λοιπόν, οι Ελεύθεροι Πολίτες, από εδώ, τον φιλόξενο χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, δηλώνουμε, πως θα αγωνισθούμε, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα Κράτος Δίκαιο, που θα σέβεται τους Πολίτες του, με Κοινωνικές Δομές, που θα βοηθούν τους απόρους, τους ηλικιωμένους, τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δυσχερή θέση, ένα Κράτος που θα αξιολογεί και θα απομένει Δίκαια τις αποφάσεις της, τιμωρώντας κάθε παράνομη πράξη ή επιβραβεύοντας κάθε καλή.

Συντρόφισσες και Σύντροφοι,
Απευθύνομαι σε εσάς, και σας ζητώ να μιλήσουμε όλοι μαζί, στην Ελληνική ψυχή, στο Φιλότιμο του Έλληνα, το οποίο καθημερινά δοκιμάζετε, από μία εύθραυστη, φοβική συγκυβέρνηση, όπου στη λογική της παραμονής και διαχείρισης της Εξουσίας, δεν έχουν κανένα ηθικό ή νομικό φραγμό, προκειμένου να ξεπουλήσουν ακόμη και τα ασημικά της Ελλάδος, για την επίτευξη των στόχων τους.
Σε αυτό λοιπόν το Τρίο, εμείς οι Ελεύθεροι Πολίτες, μαζί χέρι-χέρι με κάθε Ελεύθερο Πολίτη, απανταχού της γης, δηλώνουμε, πως είμαστε εδώ, είμαστε όρθιοι, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις τους, τις συνεχείς ανομίες τους, διεκδικώντας ένα Νέο Κράτος Δικαίου.

Συντρόφισσες και Σύντροφοι,
Ας είμαστε αισιόδοξοι, η έξοδος από την κρίση, είναι εφικτή, αρκεί να υπάρχει Πολιτική Απόφαση, γιατί το πρόβλημα είναι Πολιτικό, δεν είναι πρόβλημα Κοινωνικών Αξιών ή Θεσμών.
Έχει σχέση με Πολιτικές που ελήφθησαν ή δεν ελήφθησαν στο παρελθόν, έχει σχέση με τα όρια άσκησης της πολιτικής εξουσίας των Κυβερνήσεων και δυστυχώς, η Ελληνική Κυβέρνηση, εδώ και πολλά χρόνια, έχει παραδώσει τα κλειδιά του Κράτους σε άλλους, προκειμένου να κάνουν χρήση ως ισότιμοι εταίροι, αλλά δυστυχώς με το κατάπτυστο ΦΕΚ 240/2012, ζητούν να γίνουν ιδιοκτήτες μίας Χώρας που δεν τους ανήκει, και προσπαθούν να καταστήσουν την Ελλάδα μας, Χώρα παρία της Ευρώπης, προκειμένου να μπορέσουν για δικό τους όφελος, να εκμεταλλευτούν όλους τους πλουτοπαραγωγικούς πόρους, για όσο διάστημα αυτοί επιθυμούν.

Και δυστυχώς, η Τράπεζα της Ελλάδος, η Ιδιωτική Τράπεζα της Ελλάδος, συναινεί και συμπράττει, με έναν εξαιρετικά έξυπνο τρόπο εδώ και μερικά χρόνια, τι κάνει ? Αυξάνει το Ενεργητικό της κάθε μήνα κατά 100 δισεκατομμύρια Ευρώ συν, χωρίς όμως να τα εγγράφει στους Ισολογισμούς της.
Αυτό, έχει σαν αποτέλεσμα, από τον Μάϊο του 2011, το Ενεργητικό, να έχει αυξηθεί περισσότερο από 1,3 Τρισεκατομμύρια Ευρώ.
Πλούτος, ο οποίος -προφανώς- τιτλοποιείται, χωρίς όμως να εγγράφετε στα Επίσημα Βιβλία, γιατί τότε, η Ελλάδα, θα εμφανιζόταν με πλεόνασμα και όχι με χρέος, οι Οίκοι Αξιολόγησης, δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να αξιολογήσουν όπως αξιολόγησαν την Ελλάδα, ούτε θα μπορούσαν να επιβάλλουν τους δικούς τους Νόμους.

Φίλες και Φίλοι,
Πολλοί από εμάς, έχουμε κοινές αναφορές, κοινές καταβολές, από κοινού Αγώνες, είμαστε Ελεύθεροι, ενεργοί Πολίτες, που προδοθήκαμε από τις Πολιτικές μας ηγεσίες και γι’αυτό το λόγο, διαφοροποιηθήκαμε και είπαμε, η κάθε μία, ο κάθε ένας από εμάς, το προσωπικό μας ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ !!!!
Αυτό λοιπόν, το ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ, ας το δώσουμε στη νέα μας Εθνική Επιτροπή, στον νέο μας Γενικό Γραμματέα, στον νέο μας Πρόεδρο, ως Θέση, ως στάση Πολιτική, προκειμένου, όλοι μαζί ως Ελεύθεροι Πολίτες, να δημιουργήσουμε τα θεμέλια, τις δομές της Ελλάδας του μέλλοντος.

Καλή Επιτυχία, Καλή Δύναμη σε όλες και όλους μας.

Advertisements