Ετικέτες

, , , , , , ,


Προς: Άπαντα τα Μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου Ελευθέρων Πολιτών

Σέρρες 3 Ιουνίου 2013

 Image    Φίλες και Φίλοι,

Με την επιστολή μου αυτή, δηλώνω την παραίτησή μου από τις θέσεις (Εθνική Επιτροπή, Εκτελεστικό Συμβούλιο και Τομεάρχης Οικονομικών) που κατέχω στους Ελεύθερους Πολίτες καθώς επίσης και από μέλος του κόμματος.

Ο λόγος της παραίτησής μου είναι προφανής και συνίσταται στη μη αποδοχή από την πλευρά μου, του τρόπου με τον οποίο ο κ. Νικητάκης προεδρεύει του Κόμματος.

Θέλω να γνωρίζετε πως αισθάνομαι ιδιαίτερα προσβεβλημένος από την κίνηση του κου. Νικητάκη, να διαγράψει το όνομά μου ως συντάκτη του Οικονομικού Προγράμματος των Ελευθέρων Πολιτών, να αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος και να μοιράσει αντίγραφα στην εκδήλωση της Κύμης (6 Απρ.2013) σε όλους τους παριστάμενους υπογράφοντας ο ίδιος σαν ο μοναδικός συντάκτης του κειμένου.

Επίσης, θέλω να γνωρίζετε πως ως υποψήφιος Βουλευτής των Ελευθέρων Πολιτών στο Νομό Σερρών (συνεργαζόμενος με τη Δημ.Αρ.), λειτούργησα κατά διαυγή, κρυστάλλινο τρόπο και εντίμως προώθησα τις θέσεις του κόμματός μας στο Λαό των Σερρών.

Υπερασπίστηκα στο ακέραιο την πολιτική μας συμφωνία με τη Δημ.Αρ για από κοινού κάθοδο στις Εθνικές Εκλογές και σε καμία περίπτωση δεν υπήρξα, ούτε πρόκειται να υπάρξω, παρατρεχάμενος κανενός, όπως (ψευδώς κατ’εμέ) ο κ. Νικητάκης δήλωνε σε εφημερίδα του Πειραιά πως ήμασταν όλοι οι υποψήφιοι Βουλευτές του κόμματος που τώρα προεδρεύει.

Ολοκληρώνοντας και για να μην έχετε καμία απορία σχετικά με τον χρόνο υποβολής της παραίτησης, επιθυμώ να γνωρίζεται πως σχετίζεται κατ’απόλυτο τρόπο με τον χρόνο σύγκλησης του οργάνου, χρόνος ο οποίος έτυχε να είναι σήμερα (3 Ιουνίου 2013), με μία καθυστέρηση δύο μηνών.

Καλή Δύναμη, Καλή Τύχη

Αντώνης Κωνσταντίνου
πρ. υποψ. Βουλευτής Ν. Σερρών
Advertisements