Ετικέτες

, , , ,


Ακριβή μου Αριστερά, σου γράφω τούτες εδώ τις λέξεις, με την ευκαιρία του ντόρου που έγινε για τα συνθήματα που ακούστηκαν στην παρέλαση της Αθήνας, από Διμοιρία ΟΥΚ αλλά και κυρίως για να σου επαναφέρω στη μνήμη, θύμισες παλιές, από Αγώνες ένοπλους, για την Απελευθέρωση της Πατρίδας από τους κάθε λογής καταχτητές, που δώσαν τα παιδιά σου στο όνομα της Ελλάδας και της Δημοκρατίας.

Ξέρω πως κάποιοι Θολοκατρουλιάρηδες της υπέρ υμών μπουρζουαζίας, θα με αποκαλέσουν στρατόκαυλο, ανεγκέφαλο, μαλάκα και όποιο άλλο επίθετο μπορεί να βάλει ή καλύτερα να βγάλει το στοματάκι τους. Δεν τους κακολογώ, πάντα τέτοιοι ήταν, λουφαδόροι από κάθε λογής αγώνες, νταλαβεριτζήδες ενός σαθρού και άρρωστου συστήματος.

Αυτοί λοιπόν, οι καλοί άνθρωποι διαμαρτυρήθηκαν γιατί οι ΟΥΚάδες μας στα πλαίσια της εκπαίδευσης που λαμβάνουν, είπαν το σύνθημα «Και το όνειρο μας είναι / στην Πόλη εμείς να μπούμε / σημαία να υψώσουμε / τον ύμνο εμείς να πούμε».  

Ω θεέ μου τι σφάλμα ήταν αυτό, τι εγκληματική ενέργεια, οι επίλεκτες δυνάμεις της Χώρας να λένε τέτοια πράματα και να βάζουν σε κίνδυνο τις διμερείς σχέσεις Ελλάδος-Τουρκίας και να διαμορφώνουν την Εξωτερική πολιτική της Πατρίδας μας…..

Λοιπόν, αν αυτό που λέτε αγαπητοί μου Θολοκατρουλιάρηδες δεν είναι τρολιά για να ακουστεί και η δική σας φωνή, τότε είστε είτε αφελείς, είτε ύποπτοι.

Κι αν είστε αφελείς, σταματώ εδώ, γιατί κανένας δεν τα βάζει με έναν βλάκα, εάν όμως είστε το δεύτερο, τότε έχουμε στα σίγουρα θέμα.

Κοιτάξτε γύρω σας, παντού θα δείτε ένοπλες συγκρούσεις, στα Βόρεια, στα Νότια, στα Νότιο-Ανατολικά. Παντού συγκρούσεις, καθημερινές παραβάσεις και παραβιάσεις των Ελληνικών συνόρων από τους γείτονες Τούρκους, αλλά εμάς μην μας ταράξει κανείς τη σχέση καλής γειτονίας με την Τουρκία.

Ε λοιπόν, ένα πράμα θα σου πω, έντιμα και αντρίκια, ως Έλληνας Αξιωματικός που είχε την Τύχη και την Τιμή να εκπαιδευτεί στις Ειδικές Δυνάμεις και δη στα αλεξίπτωτα, ως Έλληνας Αξιωματικός που Τιμά τον Όρκο που έδωσε προς την Πατρίδα, την Ελλάδα πάντα διαχρονικά κάποιοι την επιβουλεύονταν, κάποιο μέρος της Χώρας θέλαν να κατακτήσουν, όλους αυτούς που έρχονται με επιθετικές και κακόβουλες προθέσεις, δεν είναι δυνατόν να τους αντιμετωπίσεις, ούτε λουλούδια, ούτε με φρου-φρου και αρώματα και το κυριότερο, με προθέσεις καλής γειτονίας.

Σκέψου λίγο, θα υπήρχε Ελεύθερη Ελλάδα εάν δεν υπήρχε η ένοπλη αντίδραση των Ελλήνων απέναντι στον Τουρκικό ζυγό ; ποιά θα ήταν η τύχη της Πατρίδας, εάν οι παππούδες μας δεν αγωνιζόταν εναντίων του Άξονα, εναντίων των φασιστών Γερμανών, Ιταλών και Βουλγάρων.

Είναι η φύση του πολέμου τέτοια, που δεν μπορείς να κάμεις πόλεμο ακόμη και αμυντικό, με λουλούδια και καλές προθέσεις.

Ο πόλεμος, δεν χωρά βουτυράτους και λελέδες, αλλά άνδρες και γυναίκες, αποφασισμένους να πετύχουν το σκοπό που τους διέταξαν.

Γι’αυτό σου λέω ακριβή μου και πολυαγαπημένη Αριστερά, άσε τα παιδιά να παίζουν κουκλοθέατρο με τον Κλούβιο, και τη Σουβλίτσα και εσύ κάτσε να απολαύσεις τις δάφνες των προγόνων μας, κάποιοι εκεί έξω, ΟΥΚάδες, ΛΟΚατζήδες, Στρατέοι, Ναύτες και Αεροπόροι θα διατάσσονται πάντα, να προστατεύουν και να προασπίζουν τη δική σου τιμή και την Τιμή της Ελλάδος με έναν μόνο όρο, με μία προϋπόθεση, η εκπαίδευση που θα λαμβάνουν να είναι για αυτό τον σκοπό.

Advertisements